PostHeaderIcon Weltweite Aktion zur Unterstützung der trauernden Mütter im IRAN

دعوت مادران ایرانی در هامبورگ برای حمایت از "مادران عزادار ایران"

برای گردهمایی سراسری در روز شنبه 23 ژانویه 2010

هم وطن گرامی!

شنبه 23 ژانویه همگام با دیگر آزاد زنان و مردانی که در بسیاری کشورها خود را همانند مادران عزادار ایران سوگوار می دانند گرد هم خواهیم آمد تا طی یک  گردهمایی با آن اسطوره های مقاومت تجدید میثاق کنیم:

مادران و شیر زنانی که در مقابل زندان اوین بلافاصله پس از خروج از بند، با شهامت تمام  یکصدا فریاد کشیدند "زندانی سیاسی، آزاد باید گردد!"

آنان که نه تنها مرعوب این گونه دستگیریها و توهین ها نشده اند که در پیامی که برای فرزندان در بند خود و همه زندانیان سیاسی ایران فرستاده اند، آنان را به امید، شکیبایی و پایداری تا رسیدن به آزادی، عدالت و برابری فراخونده اند.

آنانکه مصمم تر ازپیش، علیرغم بازداشت های غیر انسانی هفته گذشته، همچنان غیورانه زیر فشارهای پلیس ضد امنیت  تلاش کردند به پارک لاله  وارد شوند و حضور خستگی ناپذیر خود را در صحنه به اثبات برسانند.

ما گرد هم خواهیم آمد تا به مادر فرزاد کمانگر بگوییم که فریادش را شنیدیم. و به فراخوانش پاسخ خواهیم گفت. او که هشدار میدهد:

"درهر کجا هستیم با هر ایده و فکر و مرامی، باید دست در دست هم بگذاریم ومتحدانه اعتراض کنیم... یکپارچه بلند شویم تا عزیزانمان را آزاد کنیم. ..ما که دستمان به جایی بند نیست، اما من از شماها، از سازمان حقوق بشر، از احزاب و سازمانهای انسان دوست، و انسان هایی که برای حرمت بشر مبارزه می کنند خواهش می کنم، وضع خیلی خطرناک است، هر روزه دارند جوانان را به دار می کشند. هر کسی هر چه از دستش برمی آید کوتاهی نکند، نگذارید که این جوانان دسته دسته اعدام شوند. شما از ظرف من وکیل هستید این پیام مرا در همه جای دنیا پخش کنید."

هموطن عزیزم چگونه می توان این استغاثه های مادران دردمند را شنید و خاموش ماند؟ چگونه می توان نسبت به این دست های کمک خواه که به سوی من و تو بلند شده است بی تفاوت ماند؟

خواست های آنان همانقدر که مادرانه است،  قاطعانه است و صریح:

آزادی زندانیان سیاسی و کلیه بازداشت شدگان جریانات اخیر، و شناسایی و مجازا ت آمران و عاملان  تمام دستگیری ها،شکنجه ها، کشتارها و اعدام های خود سرانه رژیم ..

بیایید تا در کنار هم بازتاب ندای مادران و زنان دلیر ایران در مرزهای خارج از کشور باشیم. بیایید تاهمزمان  با بسیاری از حامیان آنان در شهرهای مختلف جهان در روز 23 ژانویه که تصادفاً با سالروز تولد ندا آقا سلطان، قربانی سرکوب و خشونت وحشیانه جمهوری اسلامی مقارن گشته، جهانیان را از بی عدالتی هایی که در کشورمان می گذرد آگاه و مطلع کنیم.

تاریخ: شنبه 23 ژانویه 2010

زمان: ساعت 3:30 بعد از ظهر

Ida-Ehre-Platz (Mönckebergstrasse-Spitalstrasse)

Bookmark with:

Facebook